top of page

Naast PUPS ben ik op dit moment bezig met het starten van PEEPS, je raadt het vast al; het fotograferen van mensen in de studio! Binnenkort meer info hierover! 

Over mij, Charlotte

Char en bibi_2.jpg

Ik ben opgegroeid met de liefste golden retriever Bobbi. Hij verliet ons toen ik 14 jaar was. Sinds april vorig jaar mag ik mijzelf ook trotse honden-mama noemen van onze Toller Bibi. Zij is hiernaast te zien! 

In de 9 jaar tussen Bobbi en Bibi heb ik leren fotograferen. Ik was altijd al bezig met camera’s en ik stond er zowel voor, als achter. Tijdens mijn studie Media en Entertainment Management heb ik een minor gevolgd aan de Fotovakschool in Amsterdam. Hier ontstond een passie die ik nu niet meer weg kan denken. Alle kennis die ik heb opgedaan op de Fotovakschool heb ik meegenomen tijdens een 3 maanden durende studiereis over dieren in Zuid-Afrika.

 

Terug in Nederland heb ik het fotograferen van leeuwen en olifanten weer ingeruild voor andere soorten fotografie. Ik werd fulltime vastgoedfotografe, schoolfotografe, deed familie-shoots, en op een blauwe maandag ook nog bruiloft-fotografie. Toch voelde ik dat mijn passie lag bij de dieren. De blik in de ogen van (vooral) honden hield mij bezig. Hoe kon ik dit combineren met mijn werk? 

Nou, daar zijn we dan… PUPS! Officieel gestart in februari 2023.

Binnen de fotografie zijn veel verschillende takken van sport. Ik fotografeer niet alleen in mijn studio, maar ben ook vastgoed- en schoolfotografe. 

_edited.jpg

PUPS

Ik combineer de twee dingen waar ik enorm blij van word: honden en fotografie! Dit doe ik op een commercial style/Amerikaanse manier; in studio, met felle achtergrond kleuren en ‘bevroren’ beeld, waardoor beweging geen onscherpte wordt. 

Maresca-6.JPG

PEEPS

Portret fotografie van mensen is dan een logische en leuke tweede stap in mijn studio. Met volledige controle over licht en achtergrond geeft een shoot op deze manier een professioneel resultaat (denk aan een foto voor op Linkdin of CV). 

Binnenkort zal 'PEEPS' een officiële pagina krijgen, hierover later meer! 

koeien.jpg
IMG_5030.jpg
AldeHeachHiem-2-01.jpg

OVERIG

'Zit ze dan alleen maar in haar studio?'

Zeker niet! Door de opleiding aan de Fotovakschool ben ik zeer breed inzetbaar achter de camera. Ik maak al jaren vastgoed foto's voor Vakantieadressen.nl, en tot voorkort werd ik 'juf' genoemd, toen ik als schoolfotografe werkte voor Foto KOCH. Vanaf december werk ik vaste uren als Medisch Fotografe in het MCL. Daarnaast doe ik andere soorten shoots op aanvraag, altijd in overleg.

bottom of page