top of page
EEB56BD0-DF1B-4BAF-B0F6-27ADCFFCCD6A.JPG
53432CCD-3816-457C-8468-6F3B6C5CC818.JPG

Welkom in de studio voor mens en dier!

@pups_photostudio

Werkwijze    de stappen die jij doorloopt als je een shoot wil boeken:

01.

Het boeken van een shoot

Tijdens het maken van de afspraak (deze boek je via deze pagina) laat je jullie gegevens achter, kies je de datum en het tijdstip van de shoot en de achtergrond kleur(en). Scroll voor de opties in achtergrond kleuren naar beneden op deze pagina! Om de afspraak vast te zetten is een aanbetaling van 30 euro vereist. 

02.

Voorbereidingen treffen 

Ik zal contact met je opnemen om jouw wensen door te spreken en geef je nog wat tips mee om de shoot zo fijn mogelijk te laten verlopen, waardoor het voor iedereen een feestje wordt! 

03.

De shoot!

Nu kan het feest beginnen! Na binnenkomst laat ik het model kennis maken met mij, de ruimte, het achtergrond papier en de flitsen. Dit zodat al die (nieuwe) indrukken positief zijn. De shoot zelf zal voor de hond lijken op een speelsessie met snacks, speelgoed en alle aandacht. Een pauze hier en daar, samen op de foto, portretjes met een gekke bril of ketting; we maken het zo bont als jij wil! 

04.

Online galerij 

Binnen 3 dagen na de shoot krijg je de online galerij toegestuurd met alle gemaakte foto's. Nu mag je hieruit jouw favorieten kiezen die ik vervolgens met veel zorg ga editen. 

05.

Foto's ontvangen

Binnen 14 dagen nadat je jouw favorieten definitief hebt doorgegeven ontvang je, na betaling van het resterende bedrag, de bewerkte foto's in 3 formaten; afdruk kwaliteit, web kwaliteit en in Instagram formaat (met logo). 

Tarieven    inhoud van de pakketten kort samengevat:

Pakket S

€ 119

- 30 minuten shoot

- 1 achtergrond kleur naar keuze

- 3 bewerkte foto's (digitaal)

Pakket M

€ 175

- 45 minuten shoot

- 2 achtergrond kleuren naar keuze

- 6 bewerkte foto's (digitaal)

Pakket L

€ 275

- 60 minuten shoot

- 2 of 3* achtergrond kleuren naar keuze

- 10 bewerkte foto's (digitaal)

*Wil je graag 3 achtergrond kleuren? Dan is 1 van de 3 ALTIJD zwart

Ik bepaal liever zelf!

Vanaf € 40

Kies hoelang je wilt dat de shoot duurt:

- 30 min a €40

- 45 min a €55

- 60 min a €75

En bepaal zelf het aantal (digitale) foto's, na de shoot a 20 p.s.

Pups me grow

€ 350

Alleen voor puppy's*!

- 3 shoots van 45 minuten voor de prijs van 2!

- 3 x 6 = 18 bewerkte foto's (digitaal)

- 20% korting op alle extra gekozen foto's

 

*De shoots vinden plaats binnen het eerste levensjaar van jouw pup

Algemene informatie:

- Extra foto's bestellen is mogelijk bij elk gewenst pakket. De gekozen en bewerkte foto's hebben een meerprijs van 20 per foto

- Voor elke shoot geldt een aanbetaling van 30 

De tijden zijn richtlijnen voor de fotoshoot. De benodigde tijd hangt altijd samen met het tempo van jouw hond

- Prijzen en tijden zijn gebaseerd op een shoot met 1 hond. Kom je met meer? Dan geldt er een meerprijs van €30 per hond

- Na de definitieve keuze in aantal gekozen en bewerkte foto's wordt het resterende bedrag van de shoot + eventueel extra gekozen foto's betaald 

- Alle prijzen zijn inclusief btw

- Vragen? Neem contact op!

Gijs-3.JPG

FOTO EDITS

De foto's die worden gekozen bij stap 4 (zie hierboven) zijn de 'ruwe producten' binnen de fotografie. Vooral bij het werken met dieren is er sprake van een steeds viezer wordende ondergrond, kruimels van snacks in de mooie vacht, rondvliegende haren, etc. Naar mijn mening is de foto mooier zonder deze afleidende elementen, dus poets ik deze stuk voor stuk weg. Ook de kleuren maak ik meer  'popping' (maar niet te), en ik zorg voor de mooiste kadrering. Per foto ben ik gemiddeld 45 minuten bezig met de bewerking. Programma's als Adobe Lightroom en Photoshop draaien op volle toeren bij PUPS!

Achtergrond kleuren

         Paars             Geel            Groen           Beige        Wijnrood     Olijf-groen      Roze             Zwart            Grijs            Blauw            Oranje            Wit             Bruin
bottom of page